Devoțional

Prieten cu Dumnezeu

Domnul Însuși va merge înaintea ta, El Însuși va fi cu tine, nu te va părăsi și nu te va lăsa; nu te teme și nu te înspăimânta!”

(‭‭Deuteronomul‬ ‭31:8‬)

Poate că astăzi va trebui să pleci la serviciu, la facultate sau treci printr-o perioada mai dificilă. Să nu uiți că: „Domnul Însuși va merge înaintea ta, El Însuși va fi cu tine, nu te va părăsi și nu te va lăsa; nu te teme și nu te înspăimânta!” (Deuteronomul‬ ‭31:8‬).

Indiferent de lucrurile pe care le ai de realizat în aceasta zi, ia-L pe Dumnezeu cu tine și vei putea gusta belșug de binecuvântări, așa cum și prorocul Isaia spune: „Domnul te va călăuzi neîncetat, îţi va sătura sufletul chiar în locuri fără apă și va da din nou putere mădularelor tale; vei fi ca o grădină bine udată, ca un izvor ale cărui ape nu seacă.” ‭‭(Isaia‬ ‭58:11)

Istoria lui Avraam ne dovedește prietenia dintre el și Dumnezeu. Moise, vorbea cu Dumnezeu față în față ca unui prieten. „Împrietenește-te dar cu Dumnezeu, și vei avea pace; te vei bucura astfel iarăși de fericire.” (Iov‬ ‭22:21‬) N-ai vrea și tu astăzi, sa Îl iei pe Dumnezeu cu tine și sa fii prieten al Împăratului?

El te iubește cu o iubire veșnică și ți-a păstrat bunătatea Lui. (Ieremia‬ ‭31:3‬)

Mesajul lui Dumnezeu pentru tine în această dimineață este: „Iată, Eu stau la ușă și bat. Dacă aude cineva glasul Meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el, cu Mine.” (Apocalipsa‬ ‭3:20)



Astrid Cherpec

S-ar putea să-ți placă și...